Počeo sa radom zatvoreni bazen u Somboru-ove godine produženo radno vreme

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković danas je sa svojim saradnicima obišao zatvoreni bazen „Mostonga“.

On je izrazio veliko zadovoljstvo učinjenim promenama na bazenu, posebno istakavši da je zatvoreni bazen po prvi put počeo sa radom ovako rano:“Ono što je veoma bitno jeste da je razlika između rada otvorenog i zatvorenog bazena svedena na minimum, i da ove godine imamo priliku da 1. oktobra otvorimo zatvoreni bazen. Ono što planiramo do kraja 2020. godine, zajedno sa SC „Soko“, je rekonstrukcija grejanja, tj. prebacivanje sa dosadašnjeg energenta mazuta na gas, što je od izuzetnog značaja kako zbog uštede energije, tako i zbog zaštite životne sredine“, rekao je Ratković.

Prema rečima direktora SC „Soko“ Darka Kosanovića, puno toga novog je urađeno na bazenu, a jedino su stare i nepromenjene ostale cene za korisnike bazena:“Što se tiče cena ulaznice, one su i dalje simbolične i nepromenjene. Za najveći broj naših korisnika one su 100 dinara, a to su učenici osnovnih i srednjih škola, studenti i penzioneri. Za sve ostale je ulaznica 200 dinara. Isto tako je veoma bitno za naše najmlađe sugrađane da napomenem da je ulaz za decu do pet godina besplatan“, istakao je Kosanović.

Gradonačelnik Ratković se ovom prilikom zahvalio direktoru SC “Soko” zbog kontinuiranog uvođenja novina i na svim radovima koji su doprineli unapređenju ovog prostora.

Radno vreme zatvorenog bazena za građanstvo je radnim danima od 9:00 do 18:30, subotom od 9:30 do 20:00 časova, dok će nedeljom bazen raditi od 9:00 do 16:30 sati.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar