Počele pripreme za letnju sezonu na odžačkom bazenu

Pripreme za predstojeću letnju sezonu na olimpijskom bazenu u Odžacima su uveliko u toku. Prema rečima direktora Sportskog centra Miroslava Stankovića, na poboljšanju bazena se intenzivno radi a sve zahvaljujući lokalnoj samoupravi koja je prepoznala želju rukovodstva bazena da odžački bazen podigne na viši nivo.

Ove godine je iz budžeta opštine Odžaci izdvojeno oko 4 miliona dinara za rekonstrukciju bazena, a akcenat je stavljen na prostor oko bazena koji je bio u veoma lošem stanju. Pripremni radovi su uveliko u toku, lomi se beton i postavlja se tucanik na kojem će biti postavljene behaton ploče. Za ovu sezonu planirano je i pojačano osvetljenje, u vidu dva nova reflektora kako bi posetioci bazena mogli da se osveže i u večernjim satima, kao i video nadzor. Pored filtera koji su pre određenog vremena zamenjeni, a sve u cilju kako bi kvalitet vode bio na najvišem nivou u toku prošle godine zamenjen je još i dozer za sumpornu kiselinu i promenjeni su glavni ventili. U toku predhodnog perioda urađena je i rekonstrukcija svih tuševa, promenjeni su trščani krovovi na bini i kafiću, postavljen je nov mobilijar za najmlađe, kupljeno je novo savremeno ozvučenje kao i određen broj ležaljki i suncobrana.

Radove je obišao i pomoćnik predsednice opštine Odžaci, Milorad Stanišić koji je istakao da je bazen prioritet u letnjim mesecima, kao i da lokalna samouprava ulaže sve napore kako bi bazen bio funkcionalno i lepo mesto za sve građane opštine Odžaci.

Izvor i foto: odzaci.rs
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar