Počela prodaja kotizacija za jubilarni 20. Somborski kotlić

U subotu, 16. jula, na trgu Sv. Trojstva, biće održan 20. Somborski kotlić u organizaciji Turističke organizacije grada Sombora. Kao i prethodnih godina, ova manifestacija će okupiti ljubitelje dobrog zalogaja i zabave, ali i sve one koji žele da njihovo kuvarsko umeće, kada je u pitanju kuvanje ribljeg paprikaša, bude ocenjeno. Kotizacija koja podrazumeva sto za osam osoba, očišćenu ribu, ložišno mesto, drva za loženje i jednu majicu, za učesnike koji ne žele da se takmiče iznosi 3.500 dinara, odnosno 4.000 dinara za takmičare. Turistička organizacija grada Sombora i ove je godine, u saradnji sa brojnim sponzorima, pripremila vredne nagrade, ne samo za takmičare u kuvanju ribljeg paprikaša, već i za najlepše uređen sto, kao i za najveselije društvo. Učesnike Somborskog kotlića zabavljaće tamburaši i Cherry band.
Prodaja kotizacija počela je danas (04. jula 2016.) u prostorijama Turističke organizacije grada Sombora, Trg Cara Lazara 1 - Grašalković palata.
Počela je i prodaja kotizacija za manifestaciju ,,Ulica starih zanata'', a koja se organizuje 15. i 16. jula 2016. godine u ulici Kralja Petra I.
Sve dodatne informacije u vezi sa navedenim mogu se dobiti u prostorijama Turističke organizacuje grada Sombora ili putem telefona: 025/434-350.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar