Počela izgradnja puta u Fabričkoj ulici u Svilojevu

U Svilojevu su počeli radovi na izgradnji novog puta u Fabričkoj ulici, dužine 800 metara. Radovi će biti završeni početkom novembra. Ova potpuno nova saobraćajnica olakšaće funkcionisanje privrednika na ovoj lokaciji koji su zbog lošeg kvaliteta puta imali problem dopremanja repromaterijala ali i transportovanja gotovih proizvoda namenjenih izvozu. 

-Cilj Opštine Apatin je da svi građani imaju pristup komunalnoj infrastrukturi, a pre svega je važna putna infrastruktura – rekla je zamenica predsednika Opštine Apatin Dubravka Korać.

 Za radove, čija je ukupna vrednost 18 miliona dinara, sredstva u iznosu od 9 miliona dinara obezbedilo je Ministarstva privrede, a isto toliko i Opština Apatin

-Ideja jeste da završimo ulicu u kojoj se nalazi ozbiljna kompanija koja se bavi izvozom, gde roba šleperima odlazi odatle i nastane problem kada su teški vremenski uslovi.Zato smo se angažovali i završavamo ovu ulicu. Za nas u Apatinuje bitno da podržimo ovakve porodične firme koje imaju ideju da ostanu i zadrže mlade ljude na selu, te nastave svoju proizvodnju. Nadamo se da ćemo završiti ulicu pre prvih kiša - rekla je Korać.  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar