Počela dezinfekcija ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Sombora

 Grad Sombor od danas je uveo još jednu meru prevencije širenja virusa Covid- 19, počela je dezinfekcija ugostiteljskih objekata.

„Nakon uvođenja vanrednog stanja u Republici Srbiji, Grad Sombor preduzeo je niz preventivnih mera u cilju sprečavanja zaraze korona virusom. Na teritoriji grada preduzete su mere pojačane dezinfekcije svih javnih i radnih površina u javnom sektoru, a nakon toga je uvedena mera koja je omogućila besplatnu dezinfekciju svim taksi vozilima koji su još jedini ostali prevoznici na teritoriji grada, pored sopstvenih vozila. Pored toga, od danas svaki zainteresovani ugostiteljski objekat, s obzirom na meru zatvaranja restorana, kafića i tržnih centara na teritoriji grada, takođe može da dobije uslugu besplatne dezinfekcije, kako bi ovi objekti bili potpuno spremni za upotrebu onog momenta kada prestanu mere Vlade“ rekla je gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović.

 

Ovom prilikom pozivamo sve ugostitelje da se jave na broj 0668331118 kako bi dobili uslugu besplatne dezinfekcije koju od danas pruža Grad Sombor.

 

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar