“Plava ptica” organizuje obuku za negovateljice
Udruženje za pomoć MNRO „Plava ptica“ organizuje akreditovani program obuke za rad negovateljica sa decom sa smetnjama u razvoju. Ova jedinstvena obuka je namenjena saradnicima u sistemu socijalne zaštite, pre svega na poslovima negovatelja i medicinskih sestara ali i drugim saradnicima koji nemaju formalno obrazovanje za sistem socijalne zaštite i rad sa osobama sa invaliditetom, kako bi im pružila osnovna znanja i informacije.
-Svakako da su negovateljce i medicinske sestre važan deo sistema socijalne zaštite i veliki broj usluga i programa upravo počiva na njihovom radu i delovanju. Zato je važno da im se omogući kvalitetna obuka i sticanje znanja i veština koje su neophodne za profesionalno, kvalitetno i adekvatno obavljanje svakodnevnih poslova i zadataka, poručuju iz "Plave ptice".
Obuka je akreditovana kod Zavoda za socijalnu zaštitu, traje 3 dana (24 časa) i za stručne radnike nosi 15 bodova. Edukatori i autori obuke su Marko Košutić, defektolog-oligofrenolog, Samira Ćurtić, viša medicinska sestra i Kristina Dragišić, psiholog. Svi edukatori su sa višegodišnjim iskustvom u praksi usluga za decu i odrasle sa razvojnim teškoćama.
Ukoliko ste zainteresovani za obuku možete se informisati putem maila [email protected] ili telefonom 025/724-177.
Cena obuke za pojedinačne prijave je 10.000,00 dinara (realizuje se po okupljanju grupe u Kuli) ili ukoliko se obuka organizuje za više polaznika/ca u ustanovi koja naručuje obuku cena je 118.000 dinara za grupu do 20 učesnika+putni troškovi.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar