lokacija: Apatin
objavljeno: 09.04.2014.

Pivski vremeplov - u Apatinu sniman novi spot za Jelen pivo

Društvo

Kako izgleda kada se stanovnici jednog grada vrate dva i po veka unazad? Meštani Apatina znaju odgovor, jer je sredinom marta u ovom gradu snimljen spot za novu kampanju Jelen piva, brenda broj 1 Apatinske pivare.

Dame u kostimima, simpatične brke pivari i ugledna gospoda vratili su Apatince u istorijski period od pre dva i po veka, šetajući korzoom. Stara kola sa ogromnom bačvom piva parkirala su se ispred zgrade opštine, dok su snimatelji, kostimografi i rasvetljivači užurbano radili.

Jelen Pivo odaje počast precima nasih sugrađana, ljudima koji su od Apatinske pivare napravili ono što je ona danas – najuspešniji domaći proizvođač piva.

Zahvaljujući njima, tradicija duga dva i po veka se nastavlja. Njihova strast i posvećenost, koju su nasledile naredne generacije apatinskih pivara, zaslužni su za prepoznatljivi kvalitet Jelen piva. "Vremeplov" koji je Apatincima priredilo snimanje novog spota, nastoji da pokaže da svaki potrošeni minut donosi jasnu sliku o tome šta znači raditi strastveno svoj posao i da svi koji znaju da cene prave vrednosti i posle dva i po veka - umeju da prepoznaju kvalitet.

Spot je sniman na autentičnim lokacijama širom grada, ali i u samoj Apatinskoj pivari – najstarijoj aktivnoj pivari u Srbiji. Na ovaj način, Jelen pivo šalje poruku čitavoj zemlji iz svog "rodnog mesta" – Apatina. Odajući počast tradiciji, Jelen pivo slavi budućnost i ponosno podseća sve ljubitelje Jelen piva na ljude koji svojim trudom i znanjem čuvaju kvalitet već dva i po veka.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Puno je bilo do sada reči o podvigu umetnice Ane Tudor koja živi na relaciji Sonta - Hvar....

Na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, opštini Kula odobren je projekat „Program...

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Kula je zajedno sa svojm partnerima izradila radnu verziju Sektorske strategija ruralnog...

Uroš Kalinić ima 14 godina, završio je sedmi razred osnovne škole i o njegovim uspesima već smo i...

Tokom letnjih i prolećnih dana, pri povoljnom vremenu, imate mogućnost da uživate u čarima Specijalnog rezervata prirode vozeći...

Najuspešniji maturanti osnovnih škola u školskoj 2017./2018. godini otputovali su na desetodnevno nagradno letovanje u Mađarsku. Nagradno letovanje...