lokacija: Apatin
objavljeno: 09.04.2014.

Pivski vremeplov - u Apatinu sniman novi spot za Jelen pivo

Društvo

Kako izgleda kada se stanovnici jednog grada vrate dva i po veka unazad? Meštani Apatina znaju odgovor, jer je sredinom marta u ovom gradu snimljen spot za novu kampanju Jelen piva, brenda broj 1 Apatinske pivare.

Dame u kostimima, simpatične brke pivari i ugledna gospoda vratili su Apatince u istorijski period od pre dva i po veka, šetajući korzoom. Stara kola sa ogromnom bačvom piva parkirala su se ispred zgrade opštine, dok su snimatelji, kostimografi i rasvetljivači užurbano radili.

Jelen Pivo odaje počast precima nasih sugrađana, ljudima koji su od Apatinske pivare napravili ono što je ona danas – najuspešniji domaći proizvođač piva.

Zahvaljujući njima, tradicija duga dva i po veka se nastavlja. Njihova strast i posvećenost, koju su nasledile naredne generacije apatinskih pivara, zaslužni su za prepoznatljivi kvalitet Jelen piva. "Vremeplov" koji je Apatincima priredilo snimanje novog spota, nastoji da pokaže da svaki potrošeni minut donosi jasnu sliku o tome šta znači raditi strastveno svoj posao i da svi koji znaju da cene prave vrednosti i posle dva i po veka - umeju da prepoznaju kvalitet.

Spot je sniman na autentičnim lokacijama širom grada, ali i u samoj Apatinskoj pivari – najstarijoj aktivnoj pivari u Srbiji. Na ovaj način, Jelen pivo šalje poruku čitavoj zemlji iz svog "rodnog mesta" – Apatina. Odajući počast tradiciji, Jelen pivo slavi budućnost i ponosno podseća sve ljubitelje Jelen piva na ljude koji svojim trudom i znanjem čuvaju kvalitet već dva i po veka.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U petak, 20. aprila, u prostorijama Crvenog krsta Sombor, Apatinski put 19, sa početkom u 12,00 sati, biće...

Kinološko društvo „Panonija Apatin“ obaveštava sve ljubitelje pasa i radne kinologije da će se u subotu, 21. aprila,...

Ekološki pokret Odžaka je nastavio ciklus predavanja o Arhuskoj konvenciji. U OŠ “Bora Stanković” u Karavukovu juče su...

Već po tradiciji, susreti ljubitelja starovremenskih vozila biće održani u subotu, 21. aprila, na Trgu Sv. Trojstva.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne...

Crveni krst Apatin će sutra, 19. aprila, u saradnji sa ,,Domom zdravlja" iz Apatina organizovati akciju besplatne kontrole...