Pijace u odzačkoj opštini prestaju sa radom

Štab za vanredne situacije Opštine Odžaci je doneo odluku da zbog aktuelne epidemiološke situacije, a u cilju zaštite zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, od danas, 13. jula pa do daljeg, prestaju sa radom pijace na teritoriji opštine.

Naredbom Štaba zabranjeno je organizovano okupljanje više od deset ljudi na javnim prostorima, u zatvorenom prostoru i otvorenom prostoru, uz obaveznu fizičku distancu od najmanje 1,5 metar.

U svim javnim zatvorenim prostorima, odnosno objektima, kao i u svim privrednim subjektima koji obavljaju delatnost u trgovinskim formatima, ugostiteljskim objektima, baštama i drugim objektima gde se vrši prodaja robe i pružanje usluga, ograničava se broj lica koja mogu biti istovremeno prisutna u objektu, tako da na svaka 4 kvadratna metra može biti prisutno jedno lice.

Na ulazu u navedene objekte mora biti jasno istaknuta površina i broj lica koji mogu biti istovremeno prisutna u objektima.

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar