Park dostojanstva: Pažnja na obolele od raka i sećanje na one koji su izgubili borbu

Park dostojanstva je prva zajednička akcija članova Nacionalne asocijacije lečenih od raka u Srbiji. Posvećen je skretanju pažnje svih članova lokalne zajednice na lečene od raka i potrebu dostojansvenog odnosa prema njima i njihovim potrebama. Medju 10 gradova koji su ga izgradili su i Sombor i Apatin na inicijativu članova Društva za borbu protiv raka.

- Zahvaljujemo radnicima Našeg Doma i Jugoslavi koji se brinu da park u svako godišnje doba bude lep i da svojim natpisom upozorava i moli da se brinemo o svom zdravlju ali i o zdravlju ljudi oko nas. On je i uspomena na članove Društva za borbu protiv raka iz Sombora i Apatina koji su ga osnovli a više nisu sa nama: Dušan Tišma, Dragica Štikavac, Mirjana Petrović, Franjo Pleli, Nevenka Beg, Ilonka Nef, Jelena Dotlić, Milena Serdar Dragan Majstorović i drugi naši članovi, kažu iz Društva za borbu protiv raka.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar