Otvoreni dani u mesnim zajednicama Selenča i Nova Selenča

Lokalna vlast Grada Sombora, želeći da izađe u susret potrebama svojih sugrađana, otvoriće svoja vrata, ali ovog puta u mesnim zajednicama Selenča i Nova Selenča. Meštani će tako biti u prilici da gradonačelnici Dušanki Golubović, iznesu probleme koji se tiču rada lokalne samouprave.

U subotu, 1. februara, gradonačelnica će u kancelariji MZ Selenča i Nova Selenča, od 9 do 12 časova primati zainteresovane građane koji žele da razgovaraju o različitim temama iz delokruga lokalne samouprave, o problemima i nedoumicama koje se odnose na svakodnevni život u ovim mesnim zajednicama i gradu, kao i o tome na koji način Grad Sombor može da pomogne.

Građani koji nisu u mogućnosti da dođu na sastanak sa gradonačelnicom, svoja pitanja mogu uputiti u pisanoj formi i predati u Mesnu zajednicu Selenča i Mesnu zajednicu Nova Selenča kao i na mejl adresu: [email protected] Odgovor od gradonačelnice dobiće u pisanoj formi na svoju kućnu adresu.


 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar