Otvoreni dan u Čonoplji zakazan za subotu

Na zvaničnom sajtu grada Sombora objavljen je poziv meštanima Čonoplje za Otvoreni dan koji je u tom selu zakazan za subotu, 1. decembra. Poziv Vam prenosimo u celosti:

,,Poštovani građani Čonoplje,
 
Lokalna vlast Grada Sombora, želeći da izađe u susret potrebama svojih sugrađana, otvoriće svoja vrata, ali ovog puta u vašoj mesnoj zajednici, tako da ćete biti u prilici da lično iznesete svoj problem gradonačelnici Sombora Dušanki Golubović.
 
U subotu 1. decembra, gradonačelnica će u kancelariji MZ Čonoplja, u vremenu od 9 do 12 časova primati zainteresovane građane koji žele da razgovaraju o različitim temama iz delokruga lokalne samouprave, o problemima i nedoumicama koje se odnose na svakodnevni život u Čonoplji, kao i o tome na koji način Grad Sombor može da vam pomogne.
 
Građani koji nisu u mogućnosti da dođu na sastanak sa gradonačelnicom, svoja pitanja mogu uputiti u pisanoj formi i predati u Mesnu zajednicu Čonoplja ili na mejl adresu [email protected], nakon čega će odgovor od gradonačelnice dobiti takođe u pisanoj formi na svoju kućnu adresu.''
 
Izvor: КABINET GRADONAČELNICE SOMBORA
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar