Otvorena Lidl prodavnica u Apatinu

Prva Lidl prodavnica u Apatinu otvorena je jutros na adresi Dimitrija Tucovića 54. Na svečanoj ceremoniji predstavnici kompanije Lidl Srbija i predsednik Opštine Apatin Milan Škrbić presekli su vrpcu i zvanično obeležili otvaranje prvog savremenog diskonta u ovom gradu. U isto vreme otvorena je i prodavnica u Gornjem Milanovcu, pa Lidl sada broji 37 prodavnica u Srbiji.

Pre nego što su stanovnici Apatina imali priliku da obave prvu kupovinu u Lidlu, uživali su u pesmama koje je izveo Dečiji hor Radost. Osim što mogu da kupe proizvode po povoljnim cenama potrošači su u mogućnosti da se priključe humanitarnoj akciji za korisnike Crvenog krsta doniranjem osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu. Kampanja pod nazivom Mala dela su velika stvar koju kompanija realizuje u saradnji sa Crvenim krstom, počela je 28. novembra i trajaće do 15. decembra.

-Na zadovoljstvo svih Apatinaca otvoren je Lidl koji smo tako dugo čekali i nadamo se da će ispuniti sva naša očekivanja u smislu ponude, cena i asortimana. Objekat je, kao što vidimo, urađen po savremenim evropskim standardima, i sigurni smo da će naši sugrađani biti zadovoljni ovom ponudom, dok je za nas još značajnije da je ovde oko 30 mladih ljudi dobilo posao - istakao je predsednik Opštine Apatin Milan Škrbić.

-Trudićemo se da steknemo poverenje sugrađana nudeći najbolji odnos cene i kvaliteta, a ovom prilikom ih pozivamo da učestvuju u našoj humanitarnoj akciji prikupljanja namirnica za korisnike Crvenog krsta. Dovoljno je da kupljene artikle, koji su označeni u prodavnici, odlože u obeležen prostor iza kasa – rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.


 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar