Otvoren konkurs za volontere i osoblje u Omladinskom kampu Bogojevo

Omladina JAZAS Novi Sad, u periodu od 23. do 29. jula 2017. godine, organizuje letnju školu „Zdravlje je u znanju“ . Ova škola se sprovodi uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije u Omladinskom kampu Bogojevo. Namenjena je mladima koji žele da postanu vršnjački edukatori i svoje znanje stečeno tokom škole, prenose svojim vršnjacima kroz edukacije.

U toku letnje škole, pored procesa obuke za polaznike škole, planirano je i formiranje grupe volontera koji će tokom škole učestvovati u aktivnostima usmerenim na funkcionisanje kampa, realizaciju dela programa, dežurstva i slično.

Ovom prilikom Omladina JAZAS Novi Sad poziva sve zainteresovane mlade da se prijave na njihov program.
Volonterski program tokom letnje škole je namenjen svim mladima uzrasta od 16 do 25 godina, koji su zainteresovai da provedu leto u Omladinskom kampu i da svojom energijom pomognu da se zajednički realizuje isti. Omladina JAZAS Novi Sad obezbeđuje putne troškove, ishranu  (tri obroka i užinu), smeštaj u šatorima i dnevnice (500,00 dinara neto/dnevno).
 

Uslovi za zainteresovane su dobro raspoloženje, volja za radom u Omladinskom kampu, saglasnost roditelja ako je učesnik maloletan, uzrast od 16-25 godina. Ranije isksutvo u sličnim poslovima nije obavezno.

Način prijavljivanja je vrlo jednostavan. Lične podatke (ime, prezime, mejl adresu i kontak telefon), kao i kratak opis iskustva, poslati na mejl adresu: [email protected] sa naznakom “Volonter”.


Broj mesta je ograničen. Rok za prijave je 01. jul 2017. godine.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar