Otvoren dan u Svetozar Miletiću zakazan za subotu, 2. februar

Otvoreni dani u kojima gradonačelnica Dušanka Golubović obilazi naseljena mesta grada Sombora pokazali su se višestruko korisnim. Ova praksa se nastavlja, te je naredni Otvoren dan zakazan za subotu, 2. februar, u Svetozar Miletiću, a tim povodom na adresu naše redakcije stiglo je saopštenje koje vam prenosimo u celosti:

,,Poštovani građani Svetozar Miletića,

Lokalna vlast Grada Sombora, želeći da izađe u susret potrebama svojih sugrađana, otvoriće svoja vrata, ali ovog puta u vašoj mesnoj zajednici, tako da ćete biti u prilici da lično iznesete svoj problem gradonačelnici Sombora Dušanki Golubović.

U subotu 2. februara, gradonačelnica će u kancelariji MZ Svetozar Miletić, u vremenu od 9 do 12 časova primati zainteresovane građane koji žele da razgovaraju o različitim temama iz delokruga lokalne samouprave, o problemima i nedoumicama koje se odnose na svakodnevni život u Svetozar Miletiću, kao i o tome na koji način Grad Sombor može da im pomogne.

Građani koji nisu u mogućnosti da dođu na sastanak sa gradonačelnicom, svoja pitanja mogu uputiti u pisanoj formi i predati u Mesnu zajednicu Svetozar Miletić, nakon čega će odgovor od gradonačelnice dobiti takođe u pisanoj formi na svoju kućnu adresu.

 КABINET GRADONAČELNICE SOMBORA''
 
Izvor i foto: sombor.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar