Otvoren dan u Aleksa Šantiću zakazan za 2. mart

Otvoreni dani, u organizaciji lokalne samouprave grada Sombora, naišli su na veliko interesovanje meštana koji žive u somborskim selima. S tim u vezi, Somborci nastavljaju sa ovom dobrom praksom, a sledeći otvoren dan biće održan u Aleksa Šantiću. Zvaničan sajt grada Sombora objavio je saopštenje Kabineta gradonačelnice Dušanke Golubović, koje vam prenosimo u celosti: 

,,Poštovani građani Aleksa Šantića,

Lokalna vlast Grada Sombora, želeći da izađe u susret potrebama svojih sugrađana, otvoriće svoja vrata, ali ovog puta u vašoj mesnoj zajednici, tako da ćete biti u prilici da lično iznesete svoj problem gradonačelnici Sombora Dušanki Golubović.

U subotu 2. marta, gradonačelnica će u kancelariji MZ Aleksa Šantić, u vremenu od 9 do 12 časova primati zainteresovane građane koji žele da razgovaraju o različitim temama iz delokruga lokalne samouprave, o problemima i nedoumicama koje se odnose na svakodnevni život u Aleksa Šantiću, kao i o tome na koji način Grad Sombor može da im pomogne.

Građani koji nisu u mogućnosti da dođu na sastanak sa gradonačelnicom, svoja pitanja mogu uputiti u pisanoj formi i predati u Mesnu zajednicu Aleksa Šantić, ili na mejl adresu [email protected], nakon čega će odgovor od gradonačelnice dobiti takođe u pisanoj formi na svoju kućnu adresu.

КABINET GRADONAČELNICE SOMBORA''
 
 
Izvor: sombor.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar