Otkazane sve manifestacije u Opštini Apatin

Direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović, na konferenciji za medije, izjavio je da se ove godine, zbog epidemiološke situacije prouzrokovane koronavirusom, neće održati Apatinske ribarske večeri i Lička olimpijada.

-U prethodnih nekoliko godina, osnovna orijentacija Turističke organizacije Apatin je da se turizam u Apatinu počne razvijati kroz povećan broj manifestacija. Na dobar način smo započeli tu priču, međutim korona nas je ove godine u značajnoj meri poremetila. Morali smo da odložimo Apatinske ribarske večeri, Ličku olimpijadu i neke druge manifestacije. Imali smo veliku volju i želju da to održimo u avgustu, međutim kako je danas epidemiološka situacija komplikovanije nego kada smo odložili ove manifestacije, uz konsultacije sa Kriznim štabom Opštine Apatin, odlučili smo da se ove godine ne održe ni Apatinske Ribarske večeri, ni Lička olimpijada, kao ni druge predviđene manifestacije u organizaciji TO Apatin i drugih ustanova Opštine Apatin – rekao je Jović izražavajući žaljene zbog toga, ali i konstataciju da je zdravlje ipak najvažnije.

Jović je izrazio nadu da će se pandemija na globalnom nivou uskoro rešiti, te da će se sledeće godine moći sprovesti sve planirano i na mnogo većem nivou nego što je to bilo ranijih godina.

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar