lokacija: Odžaci
objavljeno: 04.12.2017.

Osnovno obrazovanje odraslih u Bogojevu i Deronjama

Društvo
Škola za osnovno obrazovanje odraslih iz Sombora realizuje projekat “Besplatno osnovno obrazovanje po meri odraslih”, u koji su uključeni polaznici iz Bogojeva i Deronja za koje je nastava organizovana u prostorijama osnovnih škola u tim mestima. Učešće u projektu u cilju omasovljenja upisa polaznika u osnovnu školu za odrasle na području opštine Odžaci uzeo je i Centar za socijalni rad Odžaci.
 
Predstavnice Centra za socijalni rad Odžaci prisustvovale su nastavi u Bogojevu 29. novembra, a u Deronjama 30. novembra i tom prilikom su obavile razgovor sa polaznicima.
 
V.d. direktora Centra Gordana Lukić je sa svojim saradnicama Tamarom Šušnjić, diplomiranim pravnikom i Vojislavom Trkulja, socijalnim radnikom, održala prezentaciju socijalnih usluga i vidova materijalne podrške u okviru socijalne zaštite.
 
Polaznicima je ukazala i na veliki značaj obrazovanja za mogućnost kasnijeg zapošljavanja, a samim tim i izlaženje iz stanja socijalne potrebe, kako pojedinca tako i porodice, saopšteno je iz Centra za socijalni rad Odžaci.
 

Izvor: ico.rs 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ iz Apatina na Okružnom takmičenju iz fizike koje se održalo, 10. marta, u Osnovnoj...

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić...

Lokalna akciona grupa „Panonski fijaker“ i grad Sombor organizuju odlazak na Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela...

Književnik David Kecman, autor dvadeset i dve do sada objavljene knjige poezije i proze, na samom početku 2018....

Dok  se pojedini ljudi plaše da vide zmiju čak i na fotografiji, drugi obožavaju te gmizavce toliko da...

U Razvojnom fondu APV ove godine predstavljane su nove konkursne linije namenjene finansiranju privrede i poljoprivrede. Pored dobro poznatih postojećih...