OŠ Žarko Zrenjanin obeležila Svetog Savu - Kum slave predsednik opštine Milan Škrbić

U prisustvu velikog broja nastavnika, učenika, roditelja, sveštenstva i predstavnika lokalne samouprave, u Višenamenskoj sali OŠ ,,Žarko Zrenjanin'', povodom predstojeće školske slave, Svetog Save, organizovana je prigodna priredba.


Na samom početku prisutnima se obratila Nada Zdravković, direktorka škole, a koja je takođe i uručila knjige kao nagradu učenicima koji su napisali najbolje literalne sastave na temu Sveti Sava. Treće mesto je zauzeo Mihajlo Cvijanović, drugo Igor Jošić, dok je prvu nagradu uzela Milica Bursać, koja je ujedno i pročitala svoj rad.


Apatinski sveštenici Željko Vasić i Mladen Glušac osveštali su i izrezali slavski kolač, a nakon toga ga i lomili sa ovogodišnjim kumom slave, predsednikom opštine Milanom Škrbićem. OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' dobila je na poklon od kuma projektor za informatički kabinet.


Pored učenika i nastavnika, za pripremu priredbe su, kako saznajemo, najzaslužnija dva mlada veroučitelja iz škole.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar