lokacija: Kula
objavljeno: 15.03.2019.

OŠ Isa Bajić u Kuli niže uspehe na opštinskim takmičenjima

Društvo

Učenici Osnovne škole "Isa Bajić" u Kuli učestvovali su u proteklom periodu na nekoliko opštinskih takmičenja gde su ostvarili sjajne rezultate.

Opštinsko takmičenje iz informatike i računarstva završilo se veoma uspešno za učenike iz OŠ “Isa Bajić”. Aleksa Vučković, učenik VI-1 razreda i Marko Jevtić iz VIII-1 osvojili su prvo mesto, dok je treće mesto pripalo Luki Bulatoviću iz VI-2. Učenike je na takmičenje vodio nastavnik Vladan Maravić.
 
Nastavnice Natalija Hardi i Olja Mirosavljev vodile su proteklog vikenda učenike na opštinsko takmičenje iz biologije. Učenica VIII-2 Sofija Vig osvojila je prvo mesto, a drugo mesto pripalo je Jovanu Pavičiću iz VII-1, Ani Stojanović iz VII-5 i Sanji Pokrajac iz VIII-4.
 
U Osnovnoj školi “Nikola Tesla” u Liparu početkom meseca je održano opštinsko takmičenje iz hemije na kojem su učenici OŠ “Isa Bajić” bili posebno uspešni. Prvo mesto osvojili su Una Pješčić VII-1, Anastasija Mrkić VII-1, Jovan Pavičić VII-1, Nina Jovanović VIII-1 i Jovan Krajinović VIII-4, drugo Vidak Sekulić VII-3, Danilo Pjevač VII-1 i Marko Jeftić VIII-1, dok je treće mesto osvojio Dušan Pejanović VII-1.
 
Mlade geografe su na opštinsko takmičenje vodile nastavnice Dušanka Popović i Ljiljana Vasović, a postignuti su sledeći rezultati: Drugo mesto zauzele su učenice Danijela Vuksan VIII-1 i Sofija Vig VIII-2, treće su osvojili Anastasija Mrkić VII-1, Veljko Pejović VII-2, Sara Bulatović VII-2, Stefan Ristić VII-4 i Luka Petrović VIII-4.
 
Nastavnice Jasna Tovarić i Ljiljana Vasović vodile su učenike 9. marta u Kruščić na takmičenje iz istorije. Prvo mesto osvojila je Jelena Radonjić VI-3, drugo Danijela Vuksan VIII-1, a treće Ivana Dragičević V-3, Đorđe Prekajac V-2, Bogdan Mandić V-1, Vuk Rajčević VI-3, Dimitrije Bublić VI-4, Veljko Pejović, Sofija Vig VIII-2 i Jovan Krajinović VIII-4.
 
Izvor: nasemesto.rs
Foto: N. Janjanin, fotopres.com
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Izgradnjom 50 parking mesta i rekonstrukcijom Ulice Miloša Oblića, cilj je da se problem parkinga reši kod marketa Idea i...

Upis dece u prvi razred osnovne škole za školsku 2019/2020. godinu počeo je 1. aprila i trajaće do 31.maja 2019....

U Parku heroja, kod Županije, radnici Radne jedinice mehanizacija i održavanje “Zelenila”  postavili su klupu za dojilje. Klupa je postavljena u...

Dani dečjeg stvaralaštva u Apatinu, 23. po redu, ove godine održavaju se pod sloganom  Ljubav.   Dani su...

Rekonstrukcijom fasade i zamenom spoljne stolarije prošle nedelje su krenuli radovi na objektu stanice policije u Apatinu, za...

U organizaciji Fondacije Konrad Adenauer, danas je u Somboru održan simpozijum Nemačka nacionalna manjina i Evropa, na kojem je...