Opštini Apatin 4 miliona dinara za projekat štedljive rasvete

Na konkursu za sufinasiranje projekta štedljive rasvete kod Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstva i saobraćaja na koji su konkurisale Gimnazija Nikola Tesla Apatin i Tehnička škola sa domom učenika u saradnji sa energetskim menadžmentom Opštine Apatin, dobijena su sredstva za realizaciju projekta štedljive rasvete u iznosu od 4 096 000 dinara.

-Apatinska gimnazija ovim sredstvima realizuje drugu fazu projekta te će time kompletan kompleks biti opremljen savremenom led rasvetom što će uticati na kvalitet osvetljenja i troškove za električnu energiju. U prethodnom periodu obezbedili smo sredstva za kompletnu zamenu ulične rasvete led tehnologijom u Prigrevici, kao i da smo obezbedili sedam savremenih stajališta koja smo rasporedili ravnomerno na teritoriji cele naše opštine – rekao je Milan Škrbić, predsednik Opštine Apatin. 

 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar