lokacija: Odžaci
objavljeno: 15.05.2018.

Opština Odžaci sufinansira troškove prevoza kulturno-umetničkih društava

Društvo

Raspisan je konkurs opštine Odžaci za sufinansiranje troškova prevoza kulturno-umetničkih društava i ostalih udruženja u oblasti kulture za 2018. godinu. Konkurs traje do utroška sredstava predviđenih za tu namenu, a najkasnije do 31. decembra.

U budžetu opštine Odžaci je opredeljeno 400.000 dinara za sufinansiranje troškova prevoza kulturno-umetničkih društava, odnosno 300.000 dinara za sufinansiranje troškova prevoza ostalih udruženja u oblasti kulture.

Pravo na sufinansiranje troškova prevoza imaju kulturno-umetnička društva i ostala udruženja u oblasti kulture sa sedištem na području opštine Odžaci koja su učestvovala na konkursu za sufinansiranje projekata iz sredstava budžeta opštine Odžaci i projekti su im prihvaćeni na tom konkursu.

Više informacija o uslovima konkursa, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijavljivanja može se pronaći na internet prezentaciji opštine Odžaci gde je objavljen kompletan tekst javnog poziva.

Na sajtu opštine može se preuzeti obrazac za sufinansiranje troškova prevoza i prijavni obrazac.

Foto: ico.rs

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Udruženje “Plavi delfin”, u saradnji sa lokalnom samoupravom, po treći put organizuje školu plivanja za decu iz opštine...

U okviru programa „Besplatna sportska rekreacija – fitness„ u Somboru je održan čas samoodbrane za žene u sklopu...

Enigmatsko društvo „Dr Đorđe Natošević iz Sombora upriličilo je od 18. do 20. maja u svom gradu 18....

Sestre Una i Anja Dodbrijević su na Republičkom takmičenju iz hemije, održanom od 18. do 20. maja na Hemijskom fakultetu...

Preko 80 poljoprivrednika sa teritorije opštine Apatin ovog vikenda posetilo je Sajam poljoprivrede u Novom Sadu. Tim povodom...

Za izvor sumporne vode koja gori kod Apatina se zna već decenijama. Isti toliko ovaj izvor je čamio,...