lokacija: Odžaci
objavljeno: 15.05.2018.

Opština Odžaci sufinansira troškove prevoza kulturno-umetničkih društava

Društvo

Raspisan je konkurs opštine Odžaci za sufinansiranje troškova prevoza kulturno-umetničkih društava i ostalih udruženja u oblasti kulture za 2018. godinu. Konkurs traje do utroška sredstava predviđenih za tu namenu, a najkasnije do 31. decembra.

U budžetu opštine Odžaci je opredeljeno 400.000 dinara za sufinansiranje troškova prevoza kulturno-umetničkih društava, odnosno 300.000 dinara za sufinansiranje troškova prevoza ostalih udruženja u oblasti kulture.

Pravo na sufinansiranje troškova prevoza imaju kulturno-umetnička društva i ostala udruženja u oblasti kulture sa sedištem na području opštine Odžaci koja su učestvovala na konkursu za sufinansiranje projekata iz sredstava budžeta opštine Odžaci i projekti su im prihvaćeni na tom konkursu.

Više informacija o uslovima konkursa, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijavljivanja može se pronaći na internet prezentaciji opštine Odžaci gde je objavljen kompletan tekst javnog poziva.

Na sajtu opštine može se preuzeti obrazac za sufinansiranje troškova prevoza i prijavni obrazac.

Foto: ico.rs

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U bogatoj i dinamičnoj srpsko-nemačkoj priči koja sa prekidima traje vekovima, a nastavljena je pre nekoliko godina, posebno...

Treću godinu za redom, najuspešniji đaci apatinske opštine, kao nagradu za ostvaren uspeh i uložen trud tokom srednjoškolskog...

Proslavu nacionalnog praznika mađarske zajednice, Svetog Stefana, u Somboru je organizovala Asocijacija za razvoj Zapadnobačkog okruga „Podunavlje“. Sveti...

Na imanju Kazneno-popravnog zavoda u Somboru održana je 23. Likovna kolonija „Elan“. Za tri dana, od 17. do...

U prilog činjenici da opština Apatin brine o svim segmentima društva, pa tako i o kulturi, govori novo...

U organizaciji UG ,,Moj Apatin'' održana je škola kanua i ekologije za prvu grupu polaznika koji su se...