Opština Odžaci raspisala oglas za regresiranje prevoza studenata

Predsednica Opštine Odžaci Latinka Vasiljković raspisala je Oglas za regresiranje dela troškova prevoza studenata u međumesnom saobraćaju za nastavnu 2019/2020 godinu.

Uslovi potrebni za ostvarivanje prava su:
1. Da ima prebivalište na teritoriji opštine Odžaci
2. Da svakodnevno putuju na međugradskoj, međumesnoj relaciji od mesta stanovanja do mesta ustanove visokog obrazovanja (da nisu korisnici usluge domskog smeštaja i da ne stanuju u privatnom smeštaju)
3. Da se školuju na teret budžeta
4. Da prvi put upisuju godinu studija
5. Da nisu korisnici studentskih stipendija i kredita od nadležnih ministarstava, Vlade Republike Srbije, nadležnih pokrajinskih organa APV, lokalnih samouprava, Republičkog fonda za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka, Fonda za stipendiranje darovitih studenata Univerziteta u Novom Sadu i drugih institucija, fondova i fondacija

Uz zahtev za priznavanje prava na regresiranje putnih troškova studenti prilažu i:
1. Fotokopiju očitane lične karte
2. Fotokopiju indeksa ( prva, druga strana i strana na kojoj je upisan poslednji semestar)
3. Uverenje sa fakulteta – dokaz da se školuje na teret budžeta, da prvi put upisuje određenu godinu studija i da nije korisnik studentskih stipendija i kredita
4. Uverenje službe studentskih domova da ne koriste usluge smeštaja
5. Izjavu da svakodnevno putuje od mesta stanovanja do ustanove visokog obrazovanja
6. Overenu izjavu o zajedničkom domaćinstvu 
7. Fotokopiju tekućeg računa

Oglas je otvoren do 26.11.2019 godine.

Zahtevi se predaju na šalteru broj 6. Uslužnog centra Opštinske uprave opštine Odžaci. Za sve dodatne informacije obratiti se na broj telefona 025/466-032.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar