Opština Odžaci raspisala konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom

Opština Odžaci raspisala je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom na teritoriji opštine.  

Bespovratna sredstava dodeljuju se supružnicima i vanbračnim partnerima  sa prebivalištem na teritoriji Opštine Odžaci koji nemaju stambeni prostor u vlasništvu ili suvlasništvu. Pod seoskim kućama smatraju se nepokretnosti koje se nalaze u naseljenim mestima Ratkovo, Deronje, Lalić, Karavukovo, Srpski Miletić, Bogojevo, Bački Gračac i Bački Brestovac
 
Ukupna sredstva koja se dodeljuju po ovom Konkursu iznose 3.000.000 dinara. Učesnici konkursa mogu da apliciraju samo sa jednom prijavom, a visina dodeljenih sredstava ne može biti veća od 1.000.000 dinara. 
 
Bračni parovi ne mogu da otuđe nepokretnost u narednih 10 godina, a ostala pitanja u vezi sa sredstvima obezbeđenja nepokretnosti biće detaljno regulisana ugovorom zaključenim između Opštine Odžaci, bračnog para (kupca) i prodavca . 
 
Prijave na Konkurs će se primati zaključno sa 1. julom, do 15 časova
 
Detalji konkursa kao i dokumentacija može se preuzeti na sajtu opštine Odžaci www. odžaci.rs, a sve dodatne informacije mogu se dobiti od Marka Perišića (0631665984) i Vanje Kosovac (0648037617), savetnika na poslovima lokalno-ekonomskog razvoja Opštine Odžaci, ili na telefon 025 466 000. 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar