Opština Odžaci po drugi put podelila sredstvo za dezinfekciju

Zahvaljujući brojnim volonterima i zaposlenima u JKP "Usluga" i lokalnoj samoupravi, u svim naseljenim mestima opštine Odžaci je juče i danas uspešno obavljena još jedna podela dezinfekcionog sredstva svim domaćinstvima.

 
Reč je o natrijum hipohloritu, sredstvu koje se koristi za dezinfekciju radnih površina, podova, rukohvata, a koje Javno komunalno preduzeće „Usluga“ uspešno proizvodi i koristi za dezinfekciju vode
 
Da svako domaćinstvo za dva dana dobije po pet litara sredstva potrudilo se preko 100 volontera. Kao i prethodnog dana, i ovaj put su na terenu sa dobrovoljcima bili članovi opštinskog Štaba za vanredne situacije opštine Odžaci.
 
Opštinski štab za vanredne situacije svakodnevno radi na terenu kako bi pomogao građanima. Na sastanku su doneli odluku da dezinfekciono sredstvo građanima opštine Odžaci dostave na kućne adrese. Volonteri su obišli svako domaćinstvo, a ukoliko neko nije bio kod kuće, ti sugrađani mogu naknadno pozvati kol centar i zatražiti da im se dostavi sredstvo za dezinfekciju. Takođe, svako domaćinstvo je dobilo i uputstvo za upotrebu.
 
Članovi štaba za vanredne situacije na čelu sa Goranom Nikolićem, kao i svi volonteri APELUJU još jednom na sve građane da se pridržavaju svih mera bez izuzetka, kako bismo svi zajedno, što pre iz ove bitke izašli kao pobednici.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS