Opština Odžaci dodeljuje ogrevno drvo

Građani Opštine Odžaci mogu da ostvare pravo na jednokratnu i bespovratnu pomoć u ogrevnom drvetu u iznosu do 2 kubna metra po porodičnom domaćinstvu. Osoba kojoj se odobri pomoć dužna je da obezbedi prevoz.

Pravo na pomoć mogu da ostvare podnosioci zahteva koji ispunjavaju sledeće uslove: nezaposleni koji žive sami u domaćinstvu, korisnici dečijeg dodatka (jednoroditeljske porodice), korisnici dečijeg dodatka (koji imaju troje i više dece), korisnici penzije čija visina penzije ne prelazi iznos od 15 000 dinara mesečno i osobe lica sa invaliditetom (smanjenje ili gubitak radne sposobnosti).

Uz zahtev za dodelu pomoći, koji se podnosi u opštini, podnosilac je dužan da dostavi sledeće dokaze: za nezaposlena lica koja žive sama u domaćinstvu-uverenje Nacionalne službe za zapošljavanje ili očitana zdravstvena knjižica, korisnici dečijeg dodatka (jednoroditeljske porodice) – rešenje da su korisnici dečijeg dodatka.

Prijave se podnose u zatvorenoj koverti putem zahteva koji se preuzima na pisarnice Opštinske uprave. Zahtevi sa potrebnom dokumentacijom podnose se lično ili poštom na adresu: Pisarnica Opštinske uprave Odžaci, Knez Mihajlova 24, 25250 Odžaci, sa naznakom Konkurs za realizaciju ZA DODELU OGREVNOG DRVETA ZA GRAĐANE NA TERITORIJI OPŠTINE ODžACI.

Rok za podnošenje zahteva je do 17. oktobra.  
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

kurcubic

09.07.2020 | 10:23
I kad planirate da podelite sirotinji!?! Jel ove godine ili nekada ovih godina..
Postavi komentar