Opština Kula raspisala Javni poziv za dodelu građevinskog materijala izbegličkim porodicama
08.01.2020.

Opština Kula raspisala je Javni poziv za dodelu građevinskog materijala izbegličkim porodicama sa teritorije lokalne samouprave koje su bile korisnici programa kupovine seoske kuće sa okućnicom.

Sredstva su namenjena poboljšanju uslova stanovanja porodica izbeglica i dodeljuju se u vidu građevinskog materijala i druge opreme za popravku ili adaptaciju seoske kuće sa okućnicom. Pravo na pomoć imaju porodice koje imaju prebivalište na teritoriji Opštine Kula i koje nisu koristile dodatnu pomoć za adaptaciju ili popravku kuće koju su otkupili kroz program kupovine seoske kuće sa okućnicom. Pomoć je bespovratna i odobrava se za kupovinu građevinskog materijala i druge opreme neophodne za poboljšanje uslova stanovanja, pri čemu maksimalna vrednost paketa iznosi 200 000 dinara po porodičnom domaćinstvu korisnika.

Rok za podnošenje prijava sa potrebnom dokumentacijom je 31. januar 2020. godine.

Više o konkursu pogledajte na sajtu Opštine Kula.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Mirko

14.07.2020 | 18:06
A TO SAMO VAZI ZA IZBEGLICE? ONI IMAJU STATUS IZBEGLICE VISE OD 20 GODINA. A ZA NAS NEMA NISTA JER NJIMA TREBA DATI PLJUJU BRE PO SRBIJI,NISTA IM NE VALJA. NEK SE VRATE TAMO ODAKLE SU DOSLI. TAMO SU IM KUCE OBNOVLJENE... SRAMOTA ZA NASE SUGRADJANE IZ KULSKE OPSTINE JER ZA NAS NISTA NE MOZE.
Postavi komentar