Opština Apatin obezbedila novogodišnje paketiće za školarce

Nakon što su svoj deci predškolskog uzrasta u vrtićima apatinske opštine podeljeni novogodišnji paketići, opština Apatin organizovala je, u saradnji sa OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' i dodelu paketića svim osnovcima od prvog do četvrtog razreda. Nakon što su u svojim učionicama dobili đačke knjižice, školarci su u Višenamenskoj sali škole od Deda Mraza dobili i svoje paketiće. Prisutnu decu i njihove roditelje pozdravila je Nada Zdravković, direktorka OŠ ,,Žarko Zrenjanin'', a ispred loklane samouprave, obratio im Marko Đumić, sekretar Skupštine opštine Apatin.


 

- Veliko mi je zadovoljstvo i čast što imam priliku da vas sve pozdravim ispred lokalne samouprave i da vam poželim da u narednoj godini ostvarite još bolji uspeh u školi. Odmorite se lepo na raspustu i želim vam sve najlepše povodom predstojećih praznika, rekao je Đumić.Nada Zdravković, direktorka OŠ ,,Žarko Zrenjanin'', za 025info je istakla da ranije nije bila praksa da se uz knjižice dodeljuju i paketići, te se zahvalila opštini Apatin koja im je to omogućila.


- Drago mi je što ste ovde da propratite ovaj veseo događaj. Pre svega, danas delimo knjižice, a naša opština potrudila se i da mališanima obezbedi i podeli paketiće. Deca su posebno srećna zbog ovoga, a mi smo prezadovoljni, jer do sada ovo nije bila praksa, pa bih želela još jednom da se zahvalim organizatorima, istakla je Zdravkovićeva.


 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar