Opština Apatin nagradila mlade atletičare Milicu i Miloša
Predsednik Opštine Apatin Milan Škrbić sa svojim saradnicima danas je upriličio prijem za mlade apatinske atletičare Milicu Zanze i Miloša Drekovića koji su imali uspešne nastupe na nedavno održanom velikom međunarodnom superfinalu Sportskih igara mladih u Splitu.  
 
Milica i Miloš, našu zemlju i opštinu su sjajno predstavili na ovom izuzetno jakom takmičenju. Članica Atletskog kluba Apatin, Milica Zanze je osvojila šampionsku titulu u trci na 60 metara, dok je u istoj disciplini njen klupski drug, Miloš Dreković u finalnoj trci osvojio odlično četvrto mesto.  
 
Škrbić je pozdravio mlade atletičare i zahvalio im se na odličnom predstavljanju naše države i opštine. Kao nagradu za ovaj uspeh, Milica je dobila vaučer u iznosu od 15.000 dinara, a Miloš od 10.000 dinara koje mogu da iskoriste u prodavnici sportske opreme Maks sport u Apatinu. 
 
 
 
 
 
 
  
 

   


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar