Opština Apatin na Međunarodnom sajmu turizma

Povodom 49. međunarodnog novosadskog sajma turizma, Turistička organizacija Grada Novog Sada je promovisala rezultate i planove za naredni period i iskoristila priliku da publiku informiše o jesenjim i zimskim događajima u Novom Sadu.
Konferenciju je otvorio direktor TONS-a, Branislav Knežević, koji je istakao da je Novi Sad u prethodnom periodu bio domaćin brojnim manifestacijama koje su privukle veliki broj posetilaca, pa je i kroz zvaničnu statistiku evidentiran povećan broj domaćih i stranih turista.Na Međunarodnom sajmu LORIST, izložbeni prostor Turističke organizacije Vojvodine obogatila je i apatinska opština. Na zajedničkom štandu predstavljaju se Turistička organizacija, banja Junaković, u okviru JP Marina, restoran Marina, a svoj štand ima i slikaraka Gordana Terecki.


 

,,Ove godine za sve posetioce Sajma banja je obezbedila popust od 10 odsto. Uz to, u tri dana koliko traje Sajam, banja će organizovati nagradnu igru u kojoj će nagrada biti besplatan vikend za dve osobe u banji Junaković'', između ostalog je rekla Ljiljana Knežević, PR menadžer banje Junaković.


 

Na štandu se takođe predstvlja po prvi put restoran Marina. Arsenije Knežević, vlasnik restorana Marina, zadovoljan je prvim utiscima. ,,Ovaj restoran izneo je bogatu gastronomsku ponudu u kojoj pažnju posetioca najviše privlači dimljena marinirana deverika. Uspostavili smo saradnju sa udruženjem mladih koji trenutno putuju Srbijom i prpremaju projekat turističke i gastronomske ponude srspkih gradova. Udruženje mladih će uskoro posetiti Apatin gde će oceniti turističku i gastronmsku ponudu, te bi Apatin uskoro mogao da se nađe na značajnoj turističkoj mapi Srbije'', istakao je Arsenije Knežević.
 

Na Sajmu LORIST svoje mesto je našla i apatinska slikarka Gordana Terecki na čijem štandu su izložena njena slikaraska dela. Terecka je zadovoljna posetom i navodi da je za slikare ovaj Sajam značajan jer publika može na jednom mestu da vidi sva slikaraska ostvarenja umetnika koji izlažu na Sajmu.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar