OO DS Apatin obeležava
30.11.-0001.

Apatin 29.06.2010. - OO Demokratske stranke Apatin povodom Medjunarodnog Dana Dunava, održaće edukativno predavanje  na temu Zaštita Dunava organskom proizvodnjom Hrane koje OO Demokratske stranke Apatin organizuje uz pomoć predavača  Snježane Mitrović, iz Udruženja TERRA'S Subotica, koja je i ujedno i predsednica resora za ekologiju gradskog odbora demokratske stranke Subotica i dipl. ing. Nenada Novakovića, direktora Organic Control Sistema koji će držati predavanje na temu Organska proizvodnja, kontrola i sertifikacija.


Koordinator akcije demokrata Jovica Jeličić izjavio je da je odbor  ranijih godina organizovao razne akcije, uglavnom čišćenje obale Dunava od plasticnih flaša i drugog odpadnog materijala, ove godine smo se opredelili za edukaciju i to kako prelaskom na organsku proizvodnju hrane, smanjiti onečišćenje Dunava od štetnih hemijskih elemenata i na taj način uputiti apel gradjanima o važnosti  zaštite naših reka  kao ogromnog resursa pitke vode. Edukativno predavanje će se održati danas u velikoj Sali narodne biblioteke u Apatinu, sa početkom u 18:30 časova.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar