lokacija: Apatin
objavljeno: 30.11.1999.

OO DS Apatin obeležava

Društvo

Apatin 29.06.2010. - OO Demokratske stranke Apatin povodom Medjunarodnog Dana Dunava, održaće edukativno predavanje  na temu Zaštita Dunava organskom proizvodnjom Hrane koje OO Demokratske stranke Apatin organizuje uz pomoć predavača  Snježane Mitrović, iz Udruženja TERRA'S Subotica, koja je i ujedno i predsednica resora za ekologiju gradskog odbora demokratske stranke Subotica i dipl. ing. Nenada Novakovića, direktora Organic Control Sistema koji će držati predavanje na temu Organska proizvodnja, kontrola i sertifikacija.


Koordinator akcije demokrata Jovica Jeličić izjavio je da je odbor  ranijih godina organizovao razne akcije, uglavnom čišćenje obale Dunava od plasticnih flaša i drugog odpadnog materijala, ove godine smo se opredelili za edukaciju i to kako prelaskom na organsku proizvodnju hrane, smanjiti onečišćenje Dunava od štetnih hemijskih elemenata i na taj način uputiti apel gradjanima o važnosti  zaštite naših reka  kao ogromnog resursa pitke vode. Edukativno predavanje će se održati danas u velikoj Sali narodne biblioteke u Apatinu, sa početkom u 18:30 časova.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....