Omeđavanje atarskog puta k.o. Bački Breg

U sklopu akcije uspostavljanja mreže atarskih puteva, izvršeno je omeđavanje atarskog puta br. 3570 i 3588 u K.O. Bački Breg.

Omeđavanju, koje je vršila ovlašćena geodetska kuća, prisustvovali su zaposleni Odeljenja za poljoprivredu i zaštitu životne sreedine uz poljočuvarsku službu grada Sombora.
 
Zbog učestalih uzurpacija atarskih puteva koji su u javnoj svojini grada Sombora , lokalna samouprava je u skladu sa Odlukom o zaštiti poljoprivrednog zemljišta, useva i zasada, poljskih puteva i kanala od poljske štete, odlučila da stane na put ovoj pojavi i izdala je naloge za omeđavanje uzurpiranih – odoranih atarskih puteva.
 
Sa ovim aktivnostima se krenulo u novembru mesecu 2017. godine i nakon do sada završenih omeđavanja puteva u Aleksa Šantiću, Riđici, Rastini, Gakovu, Kolutu, Bezdanu, Svetozar Miletiću i Bačkom Bregu, nastaviće se i u svim preostalim katastarskim opštinama sa teritorije Grada Sombora.
 
Odeljenje za poljoprivredu i zaštitu životne sredine upozorava da će svim licima za koje bude utvrđeno da su odoravala atarski put biti izdati prekršajni nalozi.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar