Odžaci: Uručeni Ugovori za kupovinu kuća na selu sa okućnicom

U kabinetu predsednika opštine Odžaci potpisani su Ugovori za bespovratna sredstva za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom u  iznosu od 3.000.000 dinara.

Кonkurs  je bio namenjen mladim bračnim parovima iz opštine Odžaci koji žele da ostanu na selu i tamo zasnuju porodicu. Pristiglo je 6 prijava, a nakon razmatranja istih, Кomisija je predložila Opštinskom veću da se sredstva odobre porodicama Sič iz Bogojeva i Jovčić iz Кaravukova, što je Veće i prihvatilo.
 
Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje mera populacione politike je raspisao Кabinet Ministra bez portfelja zaduženog za demografiju  i populacionu politiku, a opština Odžaci je sa Apatinom, Somborom i Suboticom zajedničkim projektom aplicirala na Javni poziv sa ciljem da se roditelji ohrabre na proširenje porodice i i isti je ocenjen kao jedan od najboljih.
 
Predsednica opštine Odžaci mr Latinka Vasiljković je nakon potpisivanja i uručenja ugovora istakla da je ovo važan dan za porodice Sič i Jovčić koje će rešiti važno životno pitanje i obećala da će posetiti porodice kada se usele u svoje nove domove.

Izvor: odzaci.rs
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar