Odžaci: U planu proširenje parkinga ispred Doma zdravlja

Predsednik opštine Odžaci Goran Nikolić, obišao je zaposlene u Domu zdravlja Odžaci. Povod posete bila je aktuelna epidemiološka situacija, problemi sa kojima se zaposleni u Domu zdravlja susreću u svakodnevnom radu, kao i projekti čija se realizacija planira u narednom periodu.

 

Prilikom obilaska službi sagledano je postojeće stanja i opremljenosti službi. Sa v.d. direktorom Doma zdravlja Dušanom Božanićem, razgovaralo se o ulaganju zajedničkih napora kako bi se građanima obezbedila kvalitetna i pravovremena zdravstvena zaštita. Proširenje parking prostora ispred Doma zdravlja, kojim se olakšava pristup ovoj ustanovi, jedan je u nizu projekata koji je planiran. Obilazak institucija ima za cilj bolju saradnju sa lokalnom samoupravom, a ovakva praksa će se nastaviti.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar