Odžaci: Nastavak radova u ulici Vojvode Mišića

Radovi na pojačanom održavanju ulice Vojvode Mišića, koji  su krenuli u oktobru prošle godine, biće nastavljeni sa prvim danima proleća.

Danas je ulicu obišao pomoćnik predsednika opštine Odžaci zadužen za komunalnu oblast Milorad Stanišić, koji je u izjavi za medije istakao da projekat nije bio usaglašen sa stanjem na terenu. Radovi su u toku zimskih meseci morali biti obustavljeni kako zbog atmosferske kanalizacije tako i zbog nemogućnosti da se izlije  završni sloj asfalta koji ne može da se radi kada temperatura padne ispod 10 stepeni.
 
Radove izvodi „Somborelektro“ iz Sombora, a obuhvataju  deo ulice Vojvode Mišića, od Somborske ulice, do ulice Jurija Gagarina. Radi se na poboljšanju kolovozne konstrukcije, dela atmosferske kanalizacije, pešačkih staza i parkinga kao i na proširenju puta. Pored toga, biće postavljena saobraćajna signalizacija, urbani mobilijar i novi zasadi drveća.  

Vrednost investicije je oko devet miliona dinara, sa PDV-om.

Izvor i foto: odzaci.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar