Odžaci na 51. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Turistička organizacija opštine Odžaci učestvovaće na 51. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu koji se održava od 4. do 7. oktobra, u cilju povećanja broja posetilaca u opštini Odžaci. 

Kao i ranijih godina, u sklopu izložbenog prostora Turističke organizacije Vojvodine, kroz propagandne materijale biće predstavljeni turistički potencijali opštine Odžaci, kao i mogućnosti posete Odžacima u vidu poludnevnih i jednodnevnih izleta.

Dunavski region je geografski i kontekstualni okvir Sajma turizma, a učesnici su svi koji rade u turizmu i za turizam.
 
Turističku ponudu Srbije predstaviće oko 70 opština i gradova, zatim banje, hoteli, salaši, čarde, proizvođači hrane i pića, turističke agencije.
 
Posetioci će imati priliku da vide i turističku ponudu Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Izraela, Mađarske, Maldiva, Nemačke, Rumunije, Slovenije i Španije.
 
U okviru Međunarodnih sajmova LORIST održavaju se i sajmovi lova i ribolova, ekologije i sporta koji svi traju do nedelje, 7. oktobra. 

Izvor i foto: ico.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar