Održano predavanje za apatinske srednjoškolce na temu bezbednosti u saobraćaju

U Organizaciji opštinskog Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Apatin, Savez paraplegičara i kvadriplegičara Srbije je održao predavanje "Još uvek vozim", koje je bilo namenjeno svim učenicima završnih razreda Tehničke škole sa domom učenika Apatin, gimnazije "Nikola Tesla" Apatin i Srednje Građevinske i drvopreređivačke stručne škole u Apatinu.

Predavanja su održana u Tehničkoj školi i u prostorijama gimnazije "Nikola Tesla" i Srednje Građevinske i drvopreređivačke stručne škole u Apatinu.

Cilj predavanja je bio da se mladima ukaže na probleme i posledice saobraćajnih nezgoda, od strane učesnika saobraćajnih nezgoda. Predavači su bile osobe sa invaliditetom, a koji su stekli invaliditet u saobraćajnim nezgodama. U pitanju su lica koja su obučena od strane stručnjaka iz Agencije za bezbednost saobraćaja za ovakav vid edukacije.

Ovo predavanje je još jedno u nizu planiranih, koji se odnose na prevenciju saobraćajnih nezgoda, a koje je Savet za koordinaciju bezbednosti saobraćaja opštine Apatin organizovao. Do sada su ova predavanja uspešno održavana i medijski propraćena u 35 gradova i opština Srbije i prvi put na teritoriji opštine Apatin.Izvor: Info služba opštine Apatin

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar