Održana sednica Opštinskog veća u Odžacima

Na sednici Opštinskog veća u Odžacima kojom je predsedavala predsednica Latinka Vasiljković doneto je nekoliko akata koje su u okviru nadležnosti lokalne samouprave.

Doneti su zaključci o davanju saglasnosti na Izmene i dopune Programa poslovanja JKP Usluga Odžaci za 2020. godinu, o usvajanju Izveštaja o radu Narodne biblioteke Branko Radičević sa muzejskom jedinicom sa planiranim zadacima za 2019. godinu i analizom ostvarenja, o davanju saglasnosti na Plan i program rada Narodne biblioteke i muzejske jedinice za 2020. godinu i zaključak za sufinansiranje manifestacija i jubileja.

Članovi Opštinskog većausvojili su i odluke o davanju na korišćenje Olimpijskog bazena u Odžacima, o davanju na korišćenje opreme za klizalište i davanju u zakup katastarske parcele broj 2093/1. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar