Održana sednica Opštinskog veća u Odžacima

U Odžacima je održana sednica Opštinskog veća kojom je predsedavala pedsednica Opštine Latinka Vasiljković.

Na sednici je doneto nekoliko akata i to: Odluka o organizaciji mrtvozorske službe, Odluka o davanju u zakup poslovnog prostora u javnoj svojini, Rešenje o dodeli sredstava za sufinansiranje troškova prevoza kulturno umetničkih društava i ostalih udruženja u oblasti kulture, za KUD Branislav Nušić iz Lalića, za promovisanje i predstavljanje kulture i opštine u Svrljigu i Požarevcu, potom Zaključak o davanju saglasnosti na Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji poslova JKP Usluga, Zaključak o otpisu potraživanja preduzeću DES iz Novog Sada, Zaključak o postupku raspodele drva za ogrev licima i porodicama u stanju socijalne potrebe, Zaključak o sufinansiranju manifestacija i jubileja, za manifestaciju Traktorijada 2019 u Bačkom Gračacu i za organizaciju otkrivanja postavljenog spomen obeležja Mesnom udruženju saveza boraca i potomaka. Na sednici je usvojen i Izveštaj o izvršenju budžeta Opštine Odžaci za prvih šest meseci ove godine koji će biti dostavljen Skupštini Opštine na uvid. 

Na sednici Opštinskog veća razmatrane su i Odluke o izmenama i dopunama odluka o usklađivanju osnivačkih akata Javnog komunalnog preduzeća Usluga i Javnog komunalnog preduzeća Brestkom iz Bačkog Brestovca sa Zakonom o javnim preduzećima, koje su nakon razmatranja upućeni Skupštini Opštine na razmatranje i donošenje. 
 
  
 
 
 
  

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar