Održana sednica Gradskog veća u Somboru

Na sednici Gradskog veća Grada Sombora kojom je predsedavala gradonačelnica Dušanka Golubović, razmotrano je 12 tačaka dnevnog reda. Većnici su odlučivali o Predlogu odluke o trećim izmenama i dopunama odluke o uređenju grada,  Predlogu odluke o donošenju izmena i dopuna plana generalne regulacije naseljenog mesta Bački Breg, Predlogu odluke o pokretanju inicijative za ispravku naziva naseljenog mesta i promenu naziva katastarske opštine, kao i predlogu rešenja o imenovanju članova gradskog saveta roditelja za školsku 2019/2020. godinu.

Članovi veća su razmotrili i usvojili dopunu ponude i programa rada JKP Čistoća Sombor na poslovima sanacija manjih divljih deponija u gradu i naseljenim mestima – Mesec čistoće za 2019. Zbog postojanja manjih divljih deponija u naseljenim mestima i sprečavanja stvaranja većih, postaviće se kontejneri za kabasti otpad koji će se tokom cele godine prazniti, a ne samo tokom akcije Mesec čistoće. Za ove aktivnosti neophodno je opredeliti dodatna sredstva.  

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar