Održana redovna godišnja Skupština CEKOS-a za 2018. godinu

U prostorijama Mesne zajednice u Sonti održana je Redovna godišnja skupština Centra za kulturu i obrazovanje Sonta za 2018. godinu. U prisustvu članova, volontera, prijatelja, roditelja kao i brojnih gostiju iz drugih organizacija, predstavljeni su izveštaji o radu CEKOS-a u prethodnoj godini, kao i plan aktivnosti za 2018. godinu.

Krajem maja u planu je još jedna obuka za pisanje projekata za sve zainteresovane zaposlene i učenike srednjih škola iz Vojvodine, a u junu će po četvrti put biti organizovan pozorišni festival „Nedelja pozorišta“ koji će ove godine biti proširen na dva sela – Sontu i Svilojevo. Od nedavno je u Sonti krenuo i novi ciklus škole šaha, a pored redovnih volonterskih aktivnosti i aktivnosti dramskog studija, za jesen je najavljen još jedan veliki projekat pod nazivom „Interkulturalno pozorište ruralne Bačke“ koji će CEKOS realizovati uz podršku Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope.Pored ovoga, skupština je i usvojila strateški dokument CEKOS-a za period do kraja 2019. godine u kojem su postavljeni ciljevi za narednih godinu i po dana, a tiču se kako jačanja same organizacije, tako i unapređenja lokalne zajednice. Na kraju skupštine podeljene su i volonterske knjižice za mlade volontere, a potom i organizovano druženje u prostorijama organizacije.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar