Održana redovna godišnja Skupština OO SRS Apatin
Članovi OO SRS Apatin su u punoj sali Opštinskog veća sindikata održali redovnu godišnju Skupštinu na čijem početku je predsednik Aleksandar Smiljanić podneo izveštaj o radu u proteklom periodu. Podnoseći izveštaj Smiljanić je izrazio zadovoljstvo što je tokom 2017.godine bio evidentan značajan pomak u aktivnostima odbora čemu je doprinelo povećanje članstva i povratak većeg broja bivših članova. 
 
U daljem radu sednice usvojen je izveštaj o finansijskom poslovanju i obavljen izbor komisije o finansijskom nadzoru za naredni period. Po već ustaljenoj praksi na ovoj skupštini su sa mandatom na godinu dana imenovani novi članovi Opštinskog odbora, koji su polaganjem zakletve ozvaničili početak svojih aktivnosti u odboru. 
 
Iznoseći prisutnima plan rada za naredni period Aleksandar Smiljanić je izrazio uverenje da se stranački rad može podići na viši nivo.
 
– Već skoro tri decenije postojimo na ovim prostorima čime održavamo politički kontinuitet. Za svo to vreme se držimo svog političkog programa bez ikakvog dodvoravanja javnom mnjenju. Imamo tim, plan i program pri čemu je stvorena idealna kombinacija mladosti i iskustva, istakao je Smiljanić najavljujući još niz akcija u narednom periodu.Pored predstavnika Mesnih odbora skupštini je prisustvovao i veći broj članova i simpatizera stranke.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar