Održana prva Dečija olimpijada u Kuli

Za vikend je u sali osnovne škole“Petefi Brigade“, održana prva Dečija olimpijada u organizaciji ženskog odbojkaškog kluba „Hajduk“ i lokalne samouprave.

Organizatori su se pobrinuli da se najmlađi zabave, uživaju u igrama i razviju takmičarski duh. Kroz program su ih pratili animatori i maskote, a na kraju programa mališani su uživali u predstavi. Nagrade za decu su bile slatke đakonije, a za roditelje i organizatore nagrada je bila dečiji osmeh i razdraganost. Cilj ove manifestacije je da podstakne decu da se bave sportom i da ukaže na to koliko je važno za njihov razvoj da budu fizički aktivni.

Velibor Milojičić, predsednik Privremenog organa opštine Kula, otvorio je manifestaciju i tim povodom izjavio:
 
Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas u ime opštine Kula otvorio prvu Dečiji zabavnu olimpijadu u Kuli, ideja je potekla od gospodina Lazić Milorada i ženskog odbojkaškog kluba „Hajduk“. Obratili su se za pomoć, a mi smo tu da sve dobre ideje ispratimo, kako do sada tako i u narednom periodu.“
 
On je još istakao kako se nada da će Dečija olimpijada postati tradicija, te da će i iduće godine, na istom ovom mestu sa još više dece, kao i u ostalim naseljenim mestima naše opštine, biti organizovane ovakve manifestacije.
 
Organizator i inicijator Dečije zabavne olimpijade, Milorad Lazić, ovom prilikom je istakao da je presrećan što je u mogućnosti da po prvi put organizuje Dečiju zabavnu olimpijadu u gradu i zahvalio se opštini na svesrdnoj pomoći u organizaciji.
 
Uz podršku opštine cilj nam je da sledeće godine olimpijada preraste u manifestaciju gde će biti uključena sva deca iz opštine Kula, gde ćemo na stadionu u jednom danu moći da napravimo još veću olimpijadu i na taj način predstavimo zdraviju, lepšu i bogatiju mladost“, kaže Lazić.
 
Izvor: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar