Održana prodajna izložba radova osoba sa fizičkim invaliditetom i intelektualnima teškoćama (FOTO)

U Dnevnom boravku za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama počela je osmomartovska prodajna izložba ručnih radova korisnika.

Članovi Dnevnog boravka su danas imali svoj prodajni štand u centru grada ispred Maksija. To je tradicionalna izložba ručnih radova, minđuša, narukvica i nakita, korisnika Dnevnog boravka osoba sa fizičkim invaliditetom i intelektualnima teškoćama povodom 8. marta - Dana žena.

Radovi su se prodavali po simboličnim cenama, a samu akciju nije pokvarilo ni kišovito i hladno vreme. Od prodaje svojih proizvoda oni će kupiti materijal za svoje dalje radne aktivnosti.

Kako nam je rekla Aleksandra Prica, savetnica u Dnevnom boravku u Apatinu, ova akcija će biti nastavljena i sutra od 11 do 13 sati ispred prostorija Klaster turizma Apatin.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar