Održana prezentacija strategije bezbednosti saobraćaja
Odeljenje za komunalnu delatnost, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave grada Sombora sprovelo je javnu raspravu o nacrtu Strategije bezbednosti saobraćaja i akcionog plana za realizaciju Strategije za period od 2018. do 2022. za grad Sombor koja je trajala od 15.03.2019. do 29.03.2019. godine.
 
Tokom javne rasprave građani su mogli da dostave svoje predloge, sugestije i komentare. Nakon sprovedene javne rasprave u zgradi Županije održana je javna prezentacija Strategije bezbednosti saobraćaja.
 
Strategija bezbednosti saobraćaja na putevima grada Sombora svojim smernicama pruža podršku za rad svih institucija koje su prepoznate kao nosioci sistema bezbednosti saobraćaja u Somboru.
 
Nakon sprovedene javne rasprave i prezentacije Strategija bezbednosti saobraćaja biće upućena Skupštini grada Sombora na razmatranje i usvajanje.
 
Izvor i foto: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću, Wikipedia

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar