Održana manifestacija
30.11.-0001.

Apatin 28.06.2010. - U organizaciji Pokrajinskog saveza za cerebralnu i dečiju paralizu „Suncokret“, u Apatinu je po treći put održana manifestacija „Zlatni glas“ na kojem su učestvovala osobe sa invaliditetom iz Sombora, Sremske Mitrovice, Novog Sada, Subotice, Vršca, Kovina, Pančeva i domaćina Apatina.Medju osam pevača  žiri je najviše glasova dao Snežani Kovač iz Sonte, članici apatinskog udruženja, drugo mesto osvojio je Ognjen Neškov iz Subotice, a nopvosadjanka Jelena Pamić osvojila je treće mesto. Uručena je i specijalna nagrada najmladjem učesniku  , jedanaestogodišnjem Mihajlu Radovanoviću iz Sremske Mitrovice.

-Svi učesnici „Zlatnog glasa“ zapravo su pobednici jer treba ceniti njihov entuzijazam i razdraganost i sroga ćemo nastojati da i nadalje podržimo ovakve manifestacije – rekao je predsednik SO Apatin Milan Škrbić  pozdravljajući prisutne.

-Ovo je treći put da se organizuje „Zlatni glas“, prvi put je održan juna 2006. a potom i 2007. Nakon toga usledila je pauza ali nastojaćemo da ovu manifestaciju nadalje organizujemo svake godine- rekla je Lenka Bojić, direktorica apatinskog Centra za socijalni rad koja je i osmislila ovu manifestaciju pre četiri godine.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar