Održana druga Fijakerijada u Apatinu
U Apatinu je danas, u organizaciji Udruženje odgajivača i ljubitelja konja Ular i Turističke organizacije, održana druga po redu Smotra jahača, fijakera i zaprega pod nazivom Apatin 2019. 
 
Ljubitelji konjičkog sporta, koji su se ove subote okupili na terenima kod stadiona OFK Mladost, uživali su u defileu fijakera i zaprega. Učesnici su pokazali zavidne veštine u vožnji jednoprega i dvoprega kroz čunjeve. Publici su se, osim domaćina, predstavile zaprege i jahači iz Subotice, Sombora, Doroslova, Svetozara Miletića, Stapara, Stanišića, Kupusine, Obzira i Kljajićeva
 
Organizatori su se potrudili da publika uživa u muzičkom programu koji je počeo nastupom domaćeg KUD-a Carza, a nakon njih srca je razgalio tamburaški sastav Đuvegije iz Sombora. U 17 časova nastupio je bend Banda drvena.
 
 
 
 
 
 

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar