Održana 62. sednica Opštinskog veća opštine Kula
Danas je održana 62. sednica Opštinskog veća opštine Kula na kojoj su članovi veća razmatrali o devetnaest tačaka dnevnog reda. Nakon usvajanja zapisnika sa prethodne sednice, članovi veća su utvrdili predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Kula za 2020. godinu, kao i predlog Odluke o konsolidovanom Završnom računu budžeta opštine Kula za 2019. godinu i Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu opštine Kula za period od 01.01. do 30.09.2020. godine. Veće je, između ostalog, utvrdilo predloge Odluka o: dodeli javnih priznanja i nagrada opštine Kula, izmeni odluke o obavljanju komunalnih delatnosti, izmenama i dopunama odluke o osnivanju Narodne biblioteke u Kuli, izmenama i dopunama odluke o osnivanju Sportskog centra „Crvenka“, kao i predlog Rešenja o imenovanju Lokalnog saveta roditelja. Svi predlozi Odluka i Rešenja prosleđeni su Skupštini na razmatranje i usvajanje.
Takođe, Veće je donelo Rešenje o davanju saglasnosti na Odluke o promeni cena osnovnih komunalnih usluga JKP „Komunalac“ Kula, JKP „Vodovod“ Crvenka, JKP „Radnik“ Sivac i JKP „Ruskom“ Ruski Krstur.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar