Održan sastanak sa investitorima iz Italije
30.11.-0001.

U sredu 20. marta je predsednik apatinske Opštine dr Živorad Smiljanić u Plavoj sali SO Apatin održao radni sastanak sa predstavnicima četiri tekstilne firme iz Italije (Calcedonija SPA, Filtre SPA, Gieme SPA i Magificio Ripa SPA).

Na sastanku je bilo reči o detaljima i proceduralnim radnjama vezanim za realizaciju Projekta javno-privatnog partnerstva za finansiranje, izgradnju, razvoj i korišćenje Postrojenja za tkanje i oplemenjivanje tekstila u Apatinu. Sastanku su prisustvovali Jovica Korać, savetnik predsednika Opštine za investicije i Siniša Jovanović, rukovodilac Odelenja za stambeno-komunalnu delatnost, urbanizam, građevinu i imovinko-pravne poslove Opštine Apatin.

Sastanku je takođe prisustvovala i Jelena Aković, viša pravna savetnica Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA.)


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar