Održan sastanak s ciljem rešavanja problema preoterećenosti saobraćajnice na graničnom prelazu Bogojevo

Na inicijativu lokalne samouprave opštine Odžaci održan je sastanak u Кabinetu predsednice opštine, mr Latinke Vasiljković, sa Srđanom Stepanovićem, upravnikom Uprave carine Sombor. Sastanku su prisustvovali i narodni poslanik Goran Nikolić, zamenik predsednice opštine Miroslav Кondić, Slavko Rodić i Vlasko Grujičić. Tema sastanka je bila rešavanje problema graničnog prelaza Bogojevo kako bi sam tranzit i poslovanje, kao i bezbednost saobraćaja bili na višem nivou.

Naime, granični prelaz Bogojevo je po prometu robe i putnika na šestom mestu u Srbiji, a dodatni problem je preopterećena saobraćajnica Apatin - Bogojevo – Odžaci i gužve koju stvaraju vozila teretnog i putničkog saobraćaja. Shodno tome lokalna samouprava opštine Odžaci će u saradnji sa Upravom carine Sombor uputiti inicijativu radi rešavanja ovog problema.
 
Izvor i foto: odzaci.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar