Održan sastanak mesnih zajednica iz Zapadnobačkog okruga i Opštine Bač

Na inicijativu predsednika Saveta mesnih zajednica Opštine Kula, Bobana Damjanovića, na Malom Staparu održan je radni sastanak sekretara mesnih zajednica iz Kule, Sombora, Apatina, Odžaka i Bača. Na sastanku je posebno bilo reči o predstojećem budžetu za 2020. godinu, kao i o prioritetima i projektima koje treba realizovati u narednom periodu.

Ovo je, prema rečima Damjanovića, samo jedan u nizu sastanaka, koji ima za cilj da se unapredi rad mesnih zajednica, i to po raznim pitanjima koji se tiču konkretnih potreba građana na lokalnom nivou. On je posebno istakao važnost izgradnje fabrike vode u Kruščiću i Ruskom Krsturu, proširenje puta Kruščić – Ruski Krstur, izgradnju kanalizacione mreže u Sivcu, kao i rekonstrukcije Doma zdravlja i dečje ambulante u Sivcu, za koju koju su već obezbeđena sredstva od viših nivoa vlasti.

Naredni sastanak će se održati 24. oktobra u Apatinu.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar